Szállítási információk

1. Élő virág


Virágszállítást csak Kiskőrös és vonzáskörzetébe tartozó településekre tudunk vállalni (Akasztó, Kaskantyú, Soltvadkert, Kecel, Bócsa, Csengőd, Páhi, Tabdi).


A nap 24 órájában tudsz webáruházunkban virágot (csokrot, virágdobozt) rendelni. A kézbesítést a kivánt időpontra teljesítjük. A szállítás idejét nincs módunkban percre pontosan teljesíteni. Az általad meghatározott kézbesítési időponttól fél órás eltérés lehetséges, néha több is. Ezért mindig azt ajánljuk, hogy 2-3 órás idősávot adj meg szállítási időnek.


Virágküldés akár aznapi kiszállítással


Ha sürgősen küldenél virágot, rendeld meg a virágot délután 14.00 óráig1 és még aznap kiszállítjuk. Előfordulhat, hogy egy adott virág épp nincs készleten, így azt stílusában, formájában és méretében hasonló virággal pótoljuk.


1kivéve vasárnap, ilyenkor a rendelés leadásának határideje 12.00 (dél).


2. EGYÉB TERMÉK


Kínálatunkban szereplő egyéb termékeket (pl: kopogtatók, asztaldíszek, adventi koszorúk, stb) az ország teljes területére szállítjuk az GLS futárszolgálat segítségével. A szállítási idő ez esetben 2-4 munkanap.


Szállítási díjak


A teljes szállítási díj2 listánk itt található:


Szállítási díj

Virágszállítás Kiskőrösre

A csokrok és virágdobozok kézbesítése INGYENES

Virágszállítás Kiskőrös vonzáskörzetébe tartozó településekre

1.990 Ft

Magyaroszág egész területére

Minden nem virág termékünket Magyarország egész területére szállítjuk a GSL futárszolgálat segítségével. Szállítási díj: 1.990 Ft.


2A szállitási díjak kizárólag a webshop kinálatában szereplő csokrokra, virágdobozokra és egyéb termékekre érvényesek, amit webáruházban vagy telefonon rendelsz meg.


Amennyiben kérdéseid vannak a szállítással kapcsolatban, kérjük lépj kapcsolatba velünk: 
Telefon: 06205551663


A szállításról további tájékoztatást az Általános szerződési feltételekben találsz.