Szállítási információk

1. Élő virág


Virágszállítást csak Kiskőrös és vonzáskörzetébe tartozó településekre tudunk vállalni (Akasztó, Kaskantyú, Soltvadkert, Kecel, Bócsa, Csengőd, Páhi, Tabdi).

Az ettől távolabbi településekre felár ellenében tudunk rendelést felvenni! (Tel: 06204699430)

A nap 24 órájában tudsz webáruházunkban virágot (csokrot, virágdobozt) rendelni. A kézbesítést a kivánt időpontra teljesítjük. A szállítás idejét nincs módunkban percre pontosan teljesíteni. Az általad meghatározott kézbesítési időponttól fél órás eltérés lehetséges, néha több is. Ezért mindig azt ajánljuk, hogy 2-3 órás idősávot adj meg szállítási időnek. Élő virág rendelése esetén mindig a szezonnak megfelelő és elérhető virágokból tudunk rendelést teljesíteni.


Virágküldés akár aznapi kiszállítással


Ha sürgősen küldenél virágot, rendeld meg a virágot délután 14.00 óráig1 és még aznap kiszállítjuk. Előfordulhat, hogy egy adott virág épp nincs készleten, így azt stílusában, formájában és méretében hasonló virággal pótoljuk. Ilyenkor mindig kérünk egy telefonos megerősítést a 06204699430-as számon!


1kivéve szombat és vasárnap, ilyenkor a rendelés leadásának határideje 11.00.


2. EGYÉB TERMÉK


Kínálatunkban szereplő egyéb termékeket (pl: kopogtatók, asztaldíszek, adventi koszorúk, stb) az ország teljes területére szállítjuk az GLS futárszolgálat segítségével. A szállítási idő ez esetben 2-4 munkanap.


Szállítási díjak


A teljes szállítási díj2 listánk itt található:


Szállítási díj

Virágszállítás Kiskőrösre

A csokrok és virágdobozok kézbesítése INGYENES

Virágszállítás Kiskőrös vonzáskörzetébe tartozó településekre

5.000 Ft

Magyaroszág egész területére

Minden nem élő virág termékünket Magyarország egész területére szállítjuk a GSL futárszolgálat segítségével. Szállítási díj: 2.990 Ft.


2A szállitási díjak kizárólag a webshop kinálatában szereplő csokrokra, virágdobozokra és egyéb termékekre érvényesek, amit webáruházban vagy telefonon rendelsz meg.


Amennyiben kérdéseid vannak a szállítással kapcsolatban, kérjük lépj kapcsolatba velünk: 
Telefon: 06205551663


A szállításról további tájékoztatást az Általános szerződési feltételekben találsz.