Rólunk

Csányi Norbert kertészmérnök vagyok, 3 fiú édesapja.


A Gardenor Kft-t több mint 20 évvel ezelőtt 2000-ben hoztam létre először kertépítési tevékenységre a Bács-Kiskun megyei Kiskőrösön. Az országban mindenhol vállaltam munkát, amely során elégedett megrendelőim a cég jó hírnevét terjesztették. Idővel automatikusan jött a kertcentrum létrehozásának igénye is, illetve édesanyám virágboltjának vezetését is „megörököltem”.


Édesanyám Csányi Ibolya 40 éve dolgozik a szakmában, számos díj nyertese, és mint mester virágkötő, a mai napig ő a bolt virágkötészeti szakmai vezetője.


Így immár három (kertépítés, kertcentrum, virágbolt), egymással szorosan egybevágó tevékenységet viszek elhivatott kollégáimmal együttműködve. Gyönyörű foglalkozásomat, a növények szeretetét, ezen keresztül próbálom közvetíteni. Szakértő szemmel adok tanácsot a leendő kerttulajdonosnak, kerti, vagy szobanövény vásárlónak egyaránt.


Számunkra nagyon fontos a vevői elégedettség. Legyen szó VIRÁG-ról, KERT-ről, DEKOR-ról, hátra dőlhet, hiszen a több éves tapasztalat és jó ízlés, amit képviselünk, garancia az Ön megelégedésére.


„Testünk a kert, akaratunk a kertész.” - William Shakespeare


Miért válassza a Gardenor Kft-t? Mert a kiskőrösi cég számára a legfontosabb: az Ön elégedettsége.


Vegye fel a kapcsolatot velünk!